Let op! Geld lenen kost geld

0229-840287

€ 30.000 euro lenen zonder advieskosten

Persoonlijke lening of doorlopend krediet van € 30.000

Goedkoop € 30.000 lenen via Leenservice Nederland. U kunt een lening van € 30.000 euro aanvragen in de vorm van een persoonlijke lening of doorlopend krediet. Vraag een offerte aan en onze adviseurs nemen contact met u op voor een onafhankelijk en passend advies.

Wat betaalt u per maand als u € 30.000 euro wilt lenen?

Bij een doorlopend krediet of persoonlijke lening bestaat de maandtermijn uit rente en aflossing. Op onze website, aan de rechterkant, kunt u een berekening maken van de maandtermijn die hoort bij een lening van € 30.000. Vraag een gratis offerte aan en onze adviseurs nemen contact met u op.

Geldlening € 30.000 euro aanvragen

Op onze website kunt u online uw lening van € 30.000 aanvragen. Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden om geld te lenen via Leenservice Nederland? Vraag een offerte aan en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvend en gratis advies.

Lening van € 30.000 euro oversluiten

Via Leenservice Nederland kunt u niet alleen een nieuwe lening van € 30.000 aanvragen maar u kunt ook uw bestaande lening(en) oversluiten. Benieuwd naar uw mogelijkheden en voordelen? Onze adviseurs staan u graag te woord voor een gratis advies.

Maandtermijn € 30.000 berekenen

Het totale kredietbedrag
Termijnbedrag (per maand)
Variabele debetrente op jaarbasis
Jaarlijks kostenpercentage
Duur van de kredietovereenkomst
Totaal door u te betalen bedrag

Uw maandlasten zijn:

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De maximale wettelijke rente is 14%.

foto van vrouw