Let op! Geld lenen kost geld

0229-840287

Een goedkope Autofinanciering

Een Autofinanciering in de vorm van een persoonlijke lening

Bij een persoonlijke lening voor de aanschaf van uw auto, weet u vooraf exact hoeveel u leent, welk bedrag u maandelijks betaalt en hoe lang u aan de lening betaalt. De rente en de maandtermijn staan bij een persoonlijke lening gedurende de hele looptijd vast. Met een persoonlijke lening leent u in één keer een vast bedrag en daarom is een persoonlijke lening  o.a. een geschikte financiering voor de aanschaf van een auto.

Maandtermijn Autofinanciering. U weet exact waar u aan toe bent

De maandtermijn van een financiering voor een auto in de vorm van een persoonlijke lening, bestaat uit rente en uit aflossing. Iedere maand wordt de aflossing in mindering gebracht op uw openstaande saldo totdat uw persoonlijke lening volledig is afgelost. U kunt geheel of gedeeltelijk extra aflossen maar bij vervroegd aflossen op een persoonlijke lening worden kosten in rekening gebracht.

* 0.5% bij een persoonlijke lening met een periode* 1% bij een persoonlijke lening met een periode >12 maanden te gaan tot de einddatum

Is de Autofinanciering een passende lening?

Of een autofinanciering in de vorm van een persoonlijke lening een passende lening voor u is, hangt af van uw persoonlijke en financiele  situatie . Laat u gratis adviseren door onze deskundige adviseurs. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bereken uw Autofinanciering

Het totale kredietbedrag
Termijnbedrag (per maand)
Variabele debetrente op jaarbasis
Jaarlijks kostenpercentage
Duur van de kredietovereenkomst
Totaal door u te betalen bedrag

Uw maandlasten zijn:

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De maximale wettelijke rente is 14%.

foto van vrouw