Let op! Geld lenen kost geld

0229-840287

Doorlopend Krediet aanvragen

Het doorlopend krediet

Het doorlopend krediet is een lening waarbij u tot de afgesproken limiet onbeperkt  kunt opnemen. Mocht u extra of volledig willen aflossen op uw doorlopend krediet dan kan dat geheel boetevrij. Het doorlopend krediet geeft u dus optimale flexibiliteit. De afgesproken kredietlimiet is het bedrag dat u maximaal kunt opnemen. Extra afgeloste bedragen op uw doorlopend krediet kunt u ook weer tot deze limiet opnemen. Een doorlopend krediet is een geschikte leenvorm als u extra geld achter de hand wilt hebben voor bijvoorbeeld onverwachte uitgaven.

Maandtermijn doorlopend krediet

De maandtermijn van een doorlopend kediet bestaat rente en uit aflossing. De rente is variabel waardoor het deel aan aflossing binnen uw maandtermijn kan veranderen. Als de rente stijgt betaalt u minder aan aflossing op uw doorlopend krediet en als de rente daalt lost u meer af op uw doorlopend krediet U kunt geheel of gedeeltelijk boetervij extra aflossen op een doorlopend krediet.

Doorlopend krediet een passende lening?

Of een doorlopend krediet een passende lening voor u is, hangt af van uw persoonlijke en financiele  situatie en het doel van de lening.Wilt u een doorlopend krediet afsluiten? Laat u  gratis adviseren door onze deskundige advisers en vraag vrijblijvend een offerte aan.

Bereken uw Doorlopend Krediet

Het totale kredietbedrag
Termijnbedrag (per maand)
Variabele debetrente op jaarbasis
Jaarlijks kostenpercentage
Duur van de kredietovereenkomst
Totaal door u te betalen bedrag

Uw maandlasten zijn:

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De maximale wettelijke rente is 14%.

foto van vrouw