Let op! Geld lenen kost geld

0229-840287

Stel uw ideale Doorlopend Krediet samen en vraag vrijblijvend een offerte aan. Of bel even, dan nemen we de mogelijkheden met u door.

Maandtermijn doorlopend krediet

De maandtermijn van een doorlopend kediet bestaat rente en uit aflossing. De rente is variabel waardoor het deel aan aflossing binnen uw maandtermijn kan veranderen. Als de rente stijgt betaalt u minder aan aflossing op uw doorlopend krediet en als de rente daalt lost u meer af op uw doorlopend krediet U kunt geheel of gedeeltelijk boetevrij extra aflossen op een doorlopend krediet.

Saldo-overzicht

Om u op de hoogte te houden van de stand van zaken,  ontvangt u regelmatig een saldo-overzicht. Hierop vindt u alle mutaties van de desbetreffende maand(en), betalingen, opnames, de berekende rente, de effectieve rente op jaarbasis, het bedrag dat u nog kunt opnemen en het bedrag dat u, los van de rente, nog schuldig bent. Ook vindt u op dit overzicht de theoretische looptijd; het aantal maanden dat u bij de dan geldende rentestand nog moet aflossen. Als u tenminste niets meer opneemt of niets extra aflost en de rente ongewijzigd blijft.

 

 

Hoeveel wilt u lenen?

Bereken uw Doorlopend Krediet

Het totale kredietbedrag
Termijnbedrag (per maand)
Variabele debetrente op jaarbasis
Jaarlijks kostenpercentage
Duur van de kredietovereenkomst
Totaal door u te betalen bedrag

Uw maandlasten zijn:

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De maximale wettelijke rente is 14%.

foto van vrouw