Let op! Geld lenen kost geld

0229-840287

Goedkope persoonlijke lening afsluiten?

U wilt graag een goedkope persoonlijke lening? LeenserviceNederland vergelijkt meerdere aanbieders op rente, maar ook op voorwaarden. Wij onderzoeken onafhankelijk welke aanbieders een voorstel voor een goedkope persoonlijke lening doen.

Belangrijk bij een goedkope persoonlijke lening.
Als u een persoonlijke lening wilt afsluiten zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Het gaat dan om de rente, de looptijd en de totale kosten.

De rente is een belangrijk aandachtspunt en bepaalt voor een groot deel of u wel of niet een goedkope persoonlijke lening afsluit. Hoe lager de rente, des te lager het bedrag dat u in zijn geheel terugbetaalt.

De looptijd van de lening is eveneens van belang voor een goedkope persoonlijke lening. Als u geld leent dan geldt hoe langer de looptijd des te meer u uiteindelijk terugbetaalt. U betaalt dan meer rente.  

De totale kosten van een goedkope persoonlijke lening heeft u vooraf in beeld door de maandtermijn te vermenigvuldigen met het aantal maanden dat de lening loopt. Als u daar het bedrag dat u leent vanaf haalt dan weet u precies hoeveel rente u uiteindelijk betaalt voor de lening.

Offerte Persoonlijke Lening

Het totale kredietbedrag
Termijnbedrag (per maand)
Variabele debetrente op jaarbasis
Jaarlijks kostenpercentage
Duur van de kredietovereenkomst
Totaal door u te betalen bedrag

Uw maandlasten zijn:

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De maximale wettelijke rente is 14%.

foto van vrouw