Let op! Geld lenen kost geld

0229-840287

lening oversluiten. Verstandig en voordelig?

Het oversluiten van uw lening of leningen kan verstandig zijn. U kunt lagere maandlasten krijgen of een lagere rente waardoor uw de leningen eerder heeft afgelost.

Als u leningen wenst over te sluiten is het van belang om de huidige maandtermijnen en rentepercentages goed op een rijtje te zetten. Daarna kijkt hoe lang u deze maandtermijnen (rente en aflossing) nog dient te betalen zodat u exact weet hoeveel u totaal terug betaalt.

Stel u heeft een lening met een maandtermijn van € 125,- (rente en aflossing) met een resterende looptijd van 65 maanden en u heeft een lening met een maandtermijn van € 215,-  met een resterende looptijd van 58 maanden.

Totaal moet u dan nog terug betalen: 65x € 125,- en 58X € 215,- = € 15.375,-

Als u deze leningen oversluit naar een nieuwe lening dan dient u dus te bekijken of het totaal terug te betalen bedrag lager is dan het huidig terug te betalen bedrag.

Of het voor u interessant is om uw leningen over te sluiten berekenen we graag voor u.
Vraag vrijblijvend een offerte aan

 

Bereken uw nieuwe maandlasten

Het totale kredietbedrag
Termijnbedrag (per maand)
Variabele debetrente op jaarbasis
Jaarlijks kostenpercentage
Duur van de kredietovereenkomst
Totaal door u te betalen bedrag

Uw maandlasten zijn:

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De maximale wettelijke rente is 14%.

foto van vrouw