Let op! Geld lenen kost geld

0229-840287

Maximale lening berekenen

Online uw maximale lening berekenen

Bereken hoeveel u kunt lenen via Leenservice Nederland. Via de berekenmodule aan de rechterkant kunt u uw maximale lening berekenen. Met deze leenberekening krijgt u een indicatie van hoeveel u kunt lenen met uw inkomen. Nadat u een berekening heeft gemaakt kunt u online vrijblijvend een offerte voor een persoonlijke lening of doorlopend krediet aanvragen. Onze adviseurs zijn u graag gratis van dienst.

Maandlasten lening berekenen

U heeft een keuze gemaakt voor het bedrag dat u wilt lenen en bent benieuwd naar de maandlasten voor deze lening? Via Leenservice Nederland kunt u de maandlasten berekenen voor een doorlopend krediet of een persoonlijke lening.

Wij gaan bij deze berekening van de  maandlasten uit van de laagste rente die wij u kunnen bieden. De daadwerkelijk rente hangt o.a. af van uw persoonlijke en financiele situatie. Onze adviseurs geven u graag gratis advies  over uw persoonlijke mogelijkheden.

Bereken hoeveel u kunt lenen


U kunt € 0,- lenen

U komt met de door u opgegeven waarden niet in aanmerking voor een lening

De uitkomst van deze berekening is indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Vraag voor een exacte berekening een offerte aan.

foto van vrouw