Let op! Geld lenen kost geld

0229-840287

Persoonlijke lening

Wat is een persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een lening  waarbij de hoogte van het leenbedrag, de looptijd , de rente en de maandtermijn bij het afsluiten  van de persoonlijke lening vaststaan .De persooonlijke lening wordt o.a.gebruikt voor het financieren van eenmalige grote aankopen zoals bijvoorbeeld een auto. Via Leenservicenederland kunt u online uw persoonlijke lening berekenen.Heeft u een berekening gemaakt? Vraag dan een offerte aan voor goedkope persoonlijke lening .

Voordelen persoonlijke lening

  • Vaste rente
  • Vaste looptijd
  • Vaste maandtermijn
  • U weet precies waar u aan toe bent

Persoonlijke lening vergelijken op maandtermijn en de rente

Een persoonlijke lening afsluiten doe je niet zomaar, maar is ook niet zo complex als menigeen denkt. Om er voor te zorgen dat u verantwoorde lening aangaat, kunt u eenvoudig uw maximale leenbedrag berekenen.  Als uw uw maximale leenbedrag weet  dan kunt u op de website een berekenening maken van de maandtermijnen, de looptijden en de rentepercetages die horen bij het door u gewenste leenbedrag. Daarna kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Rente persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een lening die u zekerheid biedt. U weet  bij het aanvragen van een persoonlijke lening wanneer u de lening heeft afbetaald  en u weet vooraf hoeveel de peroonlijkelening in totaal kost aan rente en aflossing. Dit maakt een persoonlijke lening o.a. geschikt voor bijvoorbeeld de aanschaf van een auto. De rentetarieven van de persoonlijke lening staan gedurende de looptijd van de lening vast. 

Hoe vind ik de goedkoopste persoonlijke lening?

De goedkoopste persoonlijke lening vindt u door de rentetarieven van de persoonlijke lening van verschillende aanbieders te vergelijken. Leenervicenederland.nl werkt samen met diverse banken die voordelige persoonlijke leningen verstrekken tegen gunstige rentetarieven en u betaalt géén advies- of afsluitkosten. Vraag nu een offerte aan.

 

Bereken hoeveel u kunt lenen


U kunt € 0,- lenen

U komt met de door u opgegeven waarden niet in aanmerking voor een lening.

De uitkomst van deze berekening is indicatief. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Vraag voor een exacte berekening een offerte aan.

foto van vrouw