Let op! Geld lenen kost geld

0229-840287

Voordelig doorlopend krediet

Voordelig doorlopend krediet zonder afsluitkosten

Het doorlopend krediet is een kredietvorm waarbij u tot de afgesproken limiet onbeperkt  kunt opnemen. Als u extra willen aflossen op uw doorlopend krediet dan kan dat geheel boetevrij. Een voordelig doorlopend krediet geeft u dus optimale flexibiliteit. De afgesproken kredietlimiet is het bedrag dat u maximaal kunt opnemen. Extra afgeloste bedragen op uw doorlopend krediet kunt u ook weer tot deze limiet opnemen. Een doorlopend krediet is een geschikte leenvorm als u extra geld achter de hand wilt hebben voor bijvoorbeeld onverwachte uitgaven.

Voordelig doorlopend krediet. Wat is uw maandtermijn?

De maandtermijn van een doorlopend kediet bestaat rente en uit aflossing. De rente is variabel waardoor het deel aan aflossing binnen uw maandtermijn kan veranderen. Als de rente stijgt betaalt u minder aan aflossing op uw doorlopend krediet en als de rente daalt lost u meer af op uw doorlopend krediet U kunt geheel of gedeeltelijk boetervij extra aflossen op een doorlopend krediet.

Voordelig doorlopend krediet een passende lening?

Of een doorlopend krediet een passende lening voor u is, hangt af van uw persoonlijke en financiele  situatie en het doel van de lening. Laat u  gratis adviseren door onze deskundige adviseurs. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voordelig doorlopend krediet. Bereken hier

Het totale kredietbedrag
Termijnbedrag (per maand)
Variabele debetrente op jaarbasis
Jaarlijks kostenpercentage
Duur van de kredietovereenkomst
Totaal door u te betalen bedrag

Uw maandlasten zijn:

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De maximale wettelijke rente is 14%.

foto van vrouw