Let op! Geld lenen kost geld

0229-840287

Lenen bij een bank? Het kán voordeliger!

Als mensen een lening willen afsluiten, denken ze in sommige gevallen direct aan 'hun' bank. Maar waarom zou u een lening bij Rabobank, ABN AMRO, ING of SNS Bank afsluiten? De rente die u voor een lening betaalt bij deze banken, ligt meestal hoger dan wanneer u geld leent via Leenservicenederland.nl

Redenen om bij Leenservice Nederland geld te lenen

Als u uw lening via Leenservice Nederland afsluit, profiteert u van de volgende voordelen:

  • een flink lagere rente;
  • Uitstekende dienstverlening;
  • GRATIS advies, uw belang staat voorop;
  • géén afsluitkosten;
  • lening volledig online aanvragen.

Uw lening bij een bank oversluiten

Bent u reeds in het bezit van een lening bij een bank (vergeet ook uw roodstand niet!)? De kans is groot dat u hierop fors kunt besparen als u deze door Leenservice Nederland laat oversluiten. U heeft er zelf geen omkijken naar, want u maakt gebruik van onze Gratis Oversluitservice. Neem de kleine moeite om vrijblijvend een offerte aan te vragen. In slechts 5 minuten tijd kunt u wellicht honderden euro's besparen!

Bereken uw maandlasten

Het totale kredietbedrag
Termijnbedrag (per maand)
Variabele debetrente op jaarbasis
Jaarlijks kostenpercentage
Duur van de kredietovereenkomst
Totaal door u te betalen bedrag

Uw maandlasten zijn:

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De maximale wettelijke rente is 14%.

foto van vrouw