Let op! Geld lenen kost geld

0229-840287

Woningvoordeelkrediet

Geld lenen met een woningvoordeelkrediet

Het Woningvoordeelkrediet, ook wel WOZ Krediet genoemd, is een kredietvorm voor eigenhuisbezitters en gelijk aan het doorlopend krediet maar met een lagere rente. U kunt tot de limiet onbeperkt opnemen en  mocht u extra willen aflossenen op uw Woningvoordeelkrediet dan kan dat geheel boetevrij. Het Woningvoordeelkrediet geeft u dus optimale flexibiliteit. De afgesproken kredietlimiet is het bedrag dat u maximaal kunt opnemen. Extra afgeloste bedragen kunt u ook weer tot deze limiet opnemen. Het Woningvoordeelkrediet is een krediet met hypotheekverklaring en betekent dat u akkoord gaat met de voorwaarde dat u uw huis niet extra belast met een hypotheek, zonder toestemming van de bank waar uw Woningvoordeelkrediet is ondergebracht. Daarnaast zult u op verzoek van de bank meewerken aan het vestigen van een hypotheek op uw woning. Dit is over het algemeen alleen als u een achterstand heeft met betalen.

Maandtermijn Woningvoordeelkrediet

De maandtermijn van een Woningvoordeelkrediet bestaat rente en uit aflossing. De rente is variabel waardoor het deel aan aflossing binnen uw maandtermijn kan veranderen. Als de rente stijgt betaalt u minder aan aflossing op uw WOZ krediet en als de rente daalt lost u meer af op uw Woningvoordeelkrediet. Eventueel kunt u kiezen voor een aflossingsvrij Woningvoordeelkrediet waarbij uw maandtermijn alleen uit rente bestaat. U kunt geheel of gedeeltelijk boetervij extra aflossen.

Woningvoordeelkrediet een passende lening?

Of een Woningvoordeelkrediet een passende lening voor u is, hangt af van uw persoonlijke en financiele  situatie en het doel van de lening. Laat u  gratis adviseren door onze deskundige adviseurs. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Woningvoordeelkrediet. Bereken hier

Het totale kredietbedrag
Termijnbedrag (per maand)
Variabele debetrente op jaarbasis
Jaarlijks kostenpercentage
Duur van de kredietovereenkomst
Totaal door u te betalen bedrag

Uw maandlasten zijn:

Deze berekening is een richtlijn en u kunt hieraan geen rechten ontlenen. We gaan hierbij uit van de laagste rente die we u kunnen aanbieden. De exacte rente hangt af van uw persoonlijke omstandigheden en kan variëren. De minimale looptijd is 6 maanden en de maximale looptijd is 120 maanden. De maximale wettelijke rente is 14%.

foto van vrouw